Tongschar is een vrij stevige vis die op vele manieren bereid kan worden. Zo kunt u tongschar bakken en stoven, maar ook frituren en grillen. De zoetige smaak van deze vis is door velen geliefd, en daarom is tongschar een uitstekende vis om te serveren.
Tarbotfilet – De Koning van de Zee op je Bord
Laat je verleiden door de verfijnde smaak van onze tarbotfilet – een ware delicatesse uit de Noordzee. Deze exclusieve platvis staat bekend om zijn stevige structuur, romige textuur en subtiele, nootachtige s
Ontdek de smaak van topkwaliteit met onze verse Noordzee Tarbot. Rechtstreeks uit de koude, heldere wateren van de Noordzee, waar deze koninklijke platvis zijn volle, delicate smaak ontwikkelt.
De tarbot heeft stevig, sneeuwwit vlees met een subtiel no
Ontdek de verfijnde smaak en veelzijdigheid van onze Atlantische Roodbaars Filet. Dit heerlijke visproduct staat bekend om zijn delicate, lichtzoete smaak en prachtige, stevige structuur. Het vlees is mooi roze van kleur en heeft een fijne, schilferige te
Een luxe vis met een lichte maar wel harmonieuze vissmaak. Voor deze vis geldt: Less is more. U heeft niet veel kruiden nodig om Zeebaars op smaak te brengen. De hele zeebaars is standaard schoongemaakt en kant en klaar voor gebruik!
Een luxe vis met een lichte maar wel harmonieuze vissmaak. Voor deze vis geldt: Less is more. U heeft niet veel kruiden nodig om Zeebaars op smaak te brengen.
Dorade staat bekend om zijn volle en rijke smaak. Dorade vis is gemakkelijk te bereiden in de oven, pan of de BBQ.
De hele Dorade is standaard schoongemaakt en kant en klaar voor gebruik!
Wijting: deze zoutwatervis wordt vaak samen gevangen met kabeljauw en leeft meestal dichtbij de zeebodem en voedt zich met schaal en schelpdieren en kleine visjes. De Franse benaming van wijting (Merlan) is afgeleid van zijn wetenschappelijke naam Merlang
Wijting: deze zoutwatervis wordt vaak samen gevangen met kabeljauw en leeft meestal dichtbij de zeebodem en voedt zich met schaal en schelpdieren en kleine visjes. De Franse benaming van wijting (Merlan) is afgeleid van zijn wetenschappelijke naam Merlang
Sliptong wordt soms als een andere soort beschouwd dan zeetong, maar dat is hij beslist niet; zeetong is een grotere maat.
Tong is duurder en wordt meer gewaardeerd dan schol. Bovendien is tong stevig, terwijl scholenvlees slap en zelfs waterig kan zijn.
Een bijzonder stevige en smakelijke vis uit diverse warme oorden speciaal voor u geïmporteerd. Deze vis is goed om te bakken, maar kan ook prima worden gegrild. U kunt hem thuis ook proberen te roken.
Trakteer jezelf op de heerlijke zeewolffilet, een culinaire topper uit de koude, schone wateren van de Noord-Atlantische Oceaan. Deze bijzondere vis staat bekend om zijn vaste, witte vlees en mild nootachtige smaak – ideaal voor wie houdt van pure, natuur
Laat je verleiden door de verfijnde smaak van onze Tonijn Sashimi, een ware delicatesse voor de liefhebber van kwaliteit en versheid. Deze tonijn, met zijn dieprode kleur en zijdezachte structuur, smelt letterlijk op de tong en brengt de authentieke smaak
De red snapper is een straalvinnige vis die afkomstig is uit de Atlantische Oceaan. De smaak van de red snapper is te vergelijken met die van zeebaars. Het vlees lijkt op dat van de roodbaars, maar is net even wat steviger. Onze heerlijke red snapper is i
Heek Filet – De Subtiele Zeevis met Rijke Smaak
Onze heek filet is een ware ontdekking voor liefhebbers van vis met karakter. Deze witvis valt op door zijn stevige, maar toch zachte textuur en een subtiele, licht zoete smaak met een aangename diepgang. H
Een makreel is in zijn gerookte versie een heerlijke delicatesse. Makreel is afkomstig uit verschillende zeeën en oceanen, waarin de makreel in de zomer in grote groepen vlak onder het wateroppervlak bevindt. ‘s Winters bevindt de makreel zich verder van
Een makreel is in zijn gerookte versie een heerlijke delicatesse. Makreel is afkomstig uit verschillende zeeën en oceanen, waarin de makreel in de zomer in grote groepen vlak onder het wateroppervlak bevindt. ‘s Winters bevindt de makreel zich verder van
Heerlijke en makkelijk te bereiden paling zonder huid voor op de barbecue (bbq) en grill.
U kunt met deze paling eindeloos variëren op de barbecue door de paling eerst te marineren of enkel met peper en zout op een spiesje te rijgen en dan lekker te gril
Zeetong, de koning van de platvissen, is een ware delicatesse die de smaken van de oceaan naar je bord brengt. Het vlees van deze vis is opvallend wit, zijdezacht en boterachtig van textuur, met een subtiele, verfijnde smaak die doet denken aan de zuiverh
Ontdek de subtiele luxe van onze Rode Mul uit de Noordzee – een vis die bekendstaat om zijn prachtige rood-roze kleur, stevige structuur en elegante, lichtzoete smaak. Deze Noordzeemul wordt duurzaam gevangen in onze eigen wateren en direct na vangst geko
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.