Wijting: deze zoutwatervis wordt vaak samen gevangen met kabeljauw en leeft meestal dichtbij de zeebodem en voedt zich met schaal en schelpdieren en kleine visjes. De Franse benaming van wijting (Merlan) is afgeleid van zijn wetenschappelijke naam Merlang
Wijting: deze zoutwatervis wordt vaak samen gevangen met kabeljauw en leeft meestal dichtbij de zeebodem en voedt zich met schaal en schelpdieren en kleine visjes. De Franse benaming van wijting (Merlan) is afgeleid van zijn wetenschappelijke naam Merlang
Hollandse haring, de trots in onze viscultuur. Even een haring happen en ieder jaar weer kijken we reikhalzend uit naar de Hollandse Nieuwe haring die vanaf juni wordt aangeboden. Hier kunt u Hollandse haring bestellen en in het seizoen leveren we uiteraa
Zeeuwse oesters zijn een feest op tafel. Serveer ze als voorgerecht, tussendoor of ’s avonds bij de borrel. Met deze oesters kiest u voor een geweldig lokaal product en dat is helemaal hip. Proef de zilte smaken uit de Oosterschelde terug in deze oesters.
Sliptong wordt soms als een andere soort beschouwd dan zeetong, maar dat is hij beslist niet; zeetong is een grotere maat.
Tong is duurder en wordt meer gewaardeerd dan schol. Bovendien is tong stevig, terwijl scholenvlees slap en zelfs waterig kan zijn.
Een forel is een heerlijke vissoort die vooral voorkomt in de ondiepere zee langs de kust van Noord- en Midden-Europa. Er zijn drie soorten forellen te onderscheiden: een zeeforel zoals hier, een meerforel en een beekforel. Een volwassen forel heeft een m
Gamba is een veel gebruikte naam voor een grote groep garnalen uit één familie, de zogenaamde peneïde garnalen.
Rauwe gamba's zijn in bijna kokend water of in visbouillon in 3-4 minuten gaar. Grillen of bakken kan natuurlijk ook.
aat je zintuigen verwennen door de verfijnde smaak van coquilles vlees. Dit zachte, witte visvlees is afkomstig van de prachtige Saint-Jacobsschelp en staat bekend om zijn delicate textuur en subtiele smaak die doet denken aan de zee. De coquilles hebben
Een luxe vis met een lichte maar wel harmonieuze vissmaak. Voor deze vis geldt: Less is more. U heeft niet veel kruiden nodig om Zeebaars op smaak te brengen.
BIO zalm staat bekend als een van de meest vooraanstaande soorten zalm in de wereld. De zalm wordt door mensen hand in het wild in de heldere, koude wateren van de Faeröer Eilanden gekweekt, waar optimale omstandigheden heersen voor de groei van deze vis
De schelvis behoort tot de familie van de kabeljauw. Schelvis komt net als kabeljauw voor in de koude noordelijke wateren. Het is een belangrijke consumptievis die concurreert met kabeljauw. Net als de zonnevis (Saint Pierre) heeft de schelvis een donkere
Zeetong, de koning van de platvissen, is een ware delicatesse die de smaken van de oceaan naar je bord brengt. Het vlees van deze vis is opvallend wit, zijdezacht en boterachtig van textuur, met een subtiele, verfijnde smaak die doet denken aan de zuiverh
Heerlijke gerookte spekbokking. Een oud-Hollandse specialiteit. Gerookte spekbokking is afkomstig van de haring. Bokking is echter het woord dat vaak gebruikt wordt om gerookte en gezouten haring mee aan te duiden. De spekbokking is koudgerookt en een typ
Zalmforel: Een Smaakvolle Delicatesse uit de Natuur
Ontdek de verfijnde smaak van zalmforel, een ware delicatesse voor liefhebbers van verse vis. Deze prachtige vis combineert het beste van twee werelden: de rijke, boterachtige smaak van zalm en de delic
Laat je zintuigen verwennen door de verfijnde smaak van coquilles vlees. Dit zachte, witte visvlees is afkomstig van de prachtige Saint-Jacobsschelp en staat bekend om zijn delicate textuur en subtiele smaak die doet denken aan de zee. De coquilles hebben
Hollandse garnalen smaken lekker zilt en een beetje zoet. Prima geschikt voor bijvoorbeeld een garnalencocktail of bij een pastagerecht. Een voordeel van Hollandse garnalen is dat ze het hele jaar door verkrijgbaar zijn. Een ander voordeel is dat onze Hol
Het visbakmeel van de uitvinder. Ruim 50 jaar dé garantie voor goudgebakken kibbeling en vis! Geeft een verfijnde, levendige korst. traditioneel van smedes voor het beste beslag
De makreel is een stevige vis, maar zacht en sappig van smaak. Bereidingstip: serveer de makreel met iets zuurs. Dit zorgt voor een heerlijke samensmelting van smaken.
Geniet van de puurheid en versheid van onze verse makreel, een ware delicatesse uit de zee. Deze makreel, gevangen op duurzame wijze, biedt een rijke, volle smaak die iedere visliefhebber zal aanspreken. Het vlees van de makreel is stevig, sappig en vol v
Ontdek de verfijnde smaak en veelzijdigheid van onze Atlantische Roodbaars Filet. Dit heerlijke visproduct staat bekend om zijn delicate, lichtzoete smaak en prachtige, stevige structuur. Het vlees is mooi roze van kleur en heeft een fijne, schilferige te
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.