Wilde zalmfilet Alaska Sockeye , gevangen uit de koude rivieren in Alaska! Direct ingevlogen naar nederland en verwerkt tot culinair top product! De kleur van de filet is dieprood en bezit een fantastische smaak.
Vers voor u uit de Noordzee bieden wij schol aan! rechtstreeks vanuit de visafslag op urk. Schol kan eenvoudig op vele manieren bereid worden en is zeer licht verteerbaar. Dus ook lekker als tussendoortje!
Wilde zalmfilet Alaska Sockeye , gevangen uit de koude rivieren in Alaska! Direct ingevlogen naar nederland en verwerkt tot culinair top product! De kleur van de filet is dieprood en bezit een fantastische smaak.
De king crab is het neusje van de zalm onder de krabben! Deze kingkrab uit Noorwegen kan je levend bestellen.
Deze kanjers wegen gemiddeld 3kg per stuk! Bij het proeven van King Crab word je meteen betoverd door de zoetige, zachte textuur van het vlees.
Sliptong wordt soms als een andere soort beschouwd dan zeetong, maar dat is hij beslist niet; zeetong is een grotere maat.
Tong is duurder en wordt meer gewaardeerd dan schol. Bovendien is tong stevig, terwijl scholenvlees slap en zelfs waterig kan zijn.
Wilde zalmfilet Alaska Sockeye , gevangen uit de koude rivieren in Alaska! Direct ingevlogen naar nederland en verwerkt tot culinair top product! De kleur van de filet is dieprood en bezit een fantastische smaak.
Zeetong, de koning van de platvissen, is een ware delicatesse die de smaken van de oceaan naar je bord brengt. Het vlees van deze vis is opvallend wit, zijdezacht en boterachtig van textuur, met een subtiele, verfijnde smaak die doet denken aan de zuiverh
Ontdek de luxe van onze tonijn sashimi: een culinaire ervaring die de verfijnde smaken van de oceaan rechtstreeks naar uw bord brengt. De delicate, dieproze kleur en zachte textuur van de tonijn maken elke hap een ware smaakbeleving. Met zijn lichtzoete
Ontdek de pure smaak van de zee met onze malse scholfilet. Schol, een van de populairste vissoorten in Nederland, staat bekend om zijn zachte textuur en milde, verfijnde smaak. Onze scholfilets zijn zorgvuldig ges
Noorse zalm staat bekend als een van de meest vooraanstaande soorten zalm in de wereld. De zalm wordt door mensen hand in het wild in de heldere, koude Noorse wateren , waar optimale omstandigheden heersen voor de groei van deze vis
Zeetong, de koning van de platvissen, is een ware delicatesse die de smaken van de oceaan naar je bord brengt. Het vlees van deze vis is opvallend wit, zijdezacht en boterachtig van textuur, met een subtiele, verfijnde smaak die doet denken aan de zuiverh
Alaska pollak kibbeling , de meest gebruikte kibbeling door uw visboer. Alaska pollak word duurzaam gevangen in de rijke koude wateren rond Alaska en word direct na vangst verwerkt en ingevroren. Perfect voor kibbeling!
Laat je zintuigen verwennen door de verfijnde smaak van coquilles vlees. Dit zachte, witte visvlees is afkomstig van de prachtige Saint-Jacobsschelp en staat bekend om zijn delicate textuur en subtiele smaak die doet denken aan de zee. De coquilles hebben
Noorse zalm staat bekend als een van de meest vooraanstaande soorten zalm in de wereld. De zalm wordt door mensen hand in het wild in de heldere, koude Noorse wateren , waar optimale omstandigheden heersen voor de groei van deze vis
De makreel is een stevige vis, maar zacht en sappig van smaak. Bereidingstip: serveer de makreel met iets zuurs. Dit zorgt voor een heerlijke samensmelting van smaken.
Kant-en-klare, voorgekookte King Crab-poten. Knip ze eenvoudig open met een schaar en geniet van het heerlijk sappige krabvlees. Heerlijk in combinatie met citroenmayonaise. Een portie van 500 gram is voldoende voor 2 à 3 personen.
Hollandse haring, de trots in onze viscultuur. Even een haring happen en ieder jaar weer kijken we reikhalzend uit naar de Hollandse Nieuwe haring die vanaf juni wordt aangeboden. Hier kunt u Hollandse haring bestellen en in het seizoen leveren we uiteraa
Laat je verleiden door de verfijnde smaak van onze Tonijn Sashimi, een ware delicatesse voor de liefhebber van kwaliteit en versheid. Deze tonijn, met zijn dieprode kleur en zijdezachte structuur, smelt letterlijk op de tong en brengt de authentieke smaak
aat je zintuigen verwennen door de verfijnde smaak van coquilles vlees. Dit zachte, witte visvlees is afkomstig van de prachtige Saint-Jacobsschelp en staat bekend om zijn delicate textuur en subtiele smaak die doet denken aan de zee. De coquilles hebben
Gerookte IJsselmeer paling. Een ware delicatesse. Deze paling is afkomstig uit het IJsselmeer en wordt volgens eeuwenoude traditie onder hoge temperatuur met eiken een beukenhout heerlijk zacht gerookt.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.