Wilde zalmfilet Alaska Sockeye , gevangen uit de koude rivieren in Alaska! Direct ingevlogen naar nederland en verwerkt tot culinair top product! De kleur van de filet is dieprood en bezit een fantastische smaak.
Vers voor u uit de Noordzee bieden wij schol aan! rechtstreeks vanuit de visafslag op urk. Schol kan eenvoudig op vele manieren bereid worden en is zeer licht verteerbaar. Dus ook lekker als tussendoortje!
Wilde zalmfilet Alaska Sockeye , gevangen uit de koude rivieren in Alaska! Direct ingevlogen naar nederland en verwerkt tot culinair top product! De kleur van de filet is dieprood en bezit een fantastische smaak.
De king crab is het neusje van de zalm onder de krabben! Deze kingkrab uit Noorwegen kan je levend bestellen.
Deze kanjers wegen gemiddeld 3kg per stuk! Bij het proeven van King Crab word je meteen betoverd door de zoetige, zachte textuur van het vlees.
Alaska pollak kibbeling , de meest gebruikte kibbeling door uw visboer. Alaska pollak word duurzaam gevangen in de rijke koude wateren rond Alaska en word direct na vangst verwerkt en ingevroren. Perfect voor kibbeling!
Zeetong, de koning van de platvissen, is een ware delicatesse die de smaken van de oceaan naar je bord brengt. Het vlees van deze vis is opvallend wit, zijdezacht en boterachtig van textuur, met een subtiele, verfijnde smaak die doet denken aan de zuiverh
Wilde zalmfilet Alaska Sockeye , gevangen uit de koude rivieren in Alaska! Direct ingevlogen naar nederland en verwerkt tot culinair top product! De kleur van de filet is dieprood en bezit een fantastische smaak.
Hollandse haring, de trots in onze viscultuur. Even een haring happen en ieder jaar weer kijken we reikhalzend uit naar de Hollandse Nieuwe haring die vanaf juni wordt aangeboden. Hier kunt u Hollandse haring bestellen en in het seizoen leveren we uiteraa
Sliptong wordt soms als een andere soort beschouwd dan zeetong, maar dat is hij beslist niet; zeetong is een grotere maat.
Tong is duurder en wordt meer gewaardeerd dan schol. Bovendien is tong stevig, terwijl scholenvlees slap en zelfs waterig kan zijn.
Gerookte IJsselmeer paling. Een ware delicatesse. Deze paling is afkomstig uit het IJsselmeer en wordt volgens eeuwenoude traditie onder hoge temperatuur met eiken een beukenhout heerlijk zacht gerookt.
Geniet van de puurheid en versheid van onze verse makreel, een ware delicatesse uit de zee. Deze makreel, gevangen op duurzame wijze, biedt een rijke, volle smaak die iedere visliefhebber zal aanspreken. Het vlees van de makreel is stevig, sappig en vol v
Ontdek de pure smaak van de zee met onze malse scholfilet. Schol, een van de populairste vissoorten in Nederland, staat bekend om zijn zachte textuur en milde, verfijnde smaak. Onze scholfilets zijn zorgvuldig ges
Zeeuwse oesters zijn een feest op tafel. Serveer ze als voorgerecht, tussendoor of ’s avonds bij de borrel. Met deze oesters kiest u voor een geweldig lokaal product en dat is helemaal hip. Proef de zilte smaken uit de Oosterschelde terug in deze oesters.
De makreel is een stevige vis, maar zacht en sappig van smaak. Bereidingstip: serveer de makreel met iets zuurs. Dit zorgt voor een heerlijke samensmelting van smaken.
Ontdek de luxe van onze verse tonijn sashimi: een culinaire ervaring die de verfijnde smaken van de oceaan rechtstreeks naar uw bord brengt. De delicate, dieproze kleur en zachte textuur van de tonijn maken elke hap een ware smaakbeleving. Met zijn lichtz
Noorse zalm staat bekend als een van de meest vooraanstaande soorten zalm in de wereld. De zalm wordt door mensen hand in het wild in de heldere, koude Noorse wateren , waar optimale omstandigheden heersen voor de groei van deze vis
Ervaar de smaak van de zee met onze Ongepelde Hollandse Garnalen, die rechtstreeks uit de heldere wateren van de Noordzee komen. Deze garnalen zijn zorgvuldig geselecteerd en direct na de vangst voorgekookt, waardoor ze hun natuurlijke, zilte smaak behoud
Dorade staat bekend om zijn volle en rijke smaak. Dorade vis is gemakkelijk te bereiden in de oven, pan of de BBQ.
De hele Dorade is standaard schoongemaakt en kant en klaar voor gebruik!
Gamba is een veel gebruikte naam voor een grote groep garnalen uit één familie, de zogenaamde peneïde garnalen.
Rauwe gamba's zijn in bijna kokend water of in visbouillon in 3-4 minuten gaar. Grillen of bakken kan natuurlijk ook.
Forel is een veelzijdige en smaakvolle vis die bekendstaat om zijn zachte, malse textuur en subtiele, nootachtige smaak. Deze delicatesse, afkomstig uit heldere rivieren en meren, is een ware traktatie voor de fijnproever. Forel is niet alleen heerlijk, m
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.