Ambachtelijke gerookte zalm, deze zalm word nog op ambachtelijke manier gerookt, dit proef je terug in het product. echt een aanrader!
Warm gerookte zalmfilet heeft een royale smaak, hierdoor trekt deze vis menig publiek. Het vlees van 'Zalm' is diep ora
Tong is een stevige vis en is niet moeilijk te eten; de vis is aan tafel als een eenvoudig bouwsel van Lego uit elkaar te halen. Wij halen de huid er al voor u af, de vis kunt u het best bereiden door de vis aan twee kanten in boter aan te bakken.
Sliptong wordt soms als een andere soort beschouwd dan zeetong, maar dat is hij beslist niet; zeetong is een grotere maat.
Tong is duurder en wordt meer gewaardeerd dan schol. Bovendien is tong stevig, terwijl scholenvlees slap en zelfs waterig kan zijn.
Heilbot is een smaakvolle vis met stevig vlees. Het visvlees is iets minder verfijnd dan Tarbot of Griet en kan wat droger zijn. Pocheren, stomen en grillen genieten de voorkeur bij deze matige vette vis met een hoog eiwitgehalte.
De makreel is een stevige vis, maar zacht en sappig van smaak. Bereidingstip: serveer de makreel met iets zuurs. Dit zorgt voor een heerlijke samensmelting van smaken.
Gerookte palingfilet is lekker tussendoortje of borrelhapje. Heerlijk voor op brood of toast, maar ook te gebruiken in voor- en hoofdgerechten. De gerookte versie van paling is de meest gegeten bereidingswijze van paling in Nederland. Inmiddels is paling
Heerlijke en makkelijk te bereiden paling zonder huid voor op de barbecue (bbq) en grill.
U kunt met deze paling eindeloos variëren op de barbecue door de paling eerst te marineren of enkel met peper en zout op een spiesje te rijgen en dan lekker te gril
Verse Kabeljauwstukjes! De kabeljauwstukjes zijn heerlijk voor bij de gourmet of door uw gerecht, maar ook om zeker kibbeling van te maken. Vers van het mes, door ons dag vers in mooie grove stukken gesneden. ideaal in combinatie met kruiden
Hollandse garnalen smaken lekker zilt en een beetje zoet. Prima geschikt voor bijvoorbeeld een garnalencocktail of bij een pastagerecht. Een voordeel van Hollandse garnalen is dat ze het hele jaar door verkrijgbaar zijn. Een ander voordeel is dat onze Hol
De Butterfly garnaal is een rauwe, gepelde en schoongemaakte garnaal omhuld met een krokant kruimig laagje. Het is een populaire garnaal voor op feestjes en partijen. Heerlijk met een beetje chilisaus.
Gerookte palingfilet is een bekende delicatesse van Nederlandse bodem. Wij hebben de verse paling ambachtelijk gerookt en schoongemaakt. Dit houdt in dat de huid en graat verwijderd zijn. Zo blijft er een heerlijk strookje palingfilet over. Probeer het ee
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.