Heerlijke Torpedo's omhuld in een krokant jasje. In een pak ontvangt u bruto 1KG aan Torpedo's. Een populaire snack die erg gewild is zowel voor jong en oud.
Ambachtelijke gerookte zalm, deze zalm word nog op ambachtelijke manier gerookt, dit proef je terug in het product. echt een aanrader!
Warm gerookte zalmfilet heeft een royale smaak, hierdoor trekt deze vis menig publiek. Het vlees van 'Zalm' is diep ora
deze bodemcultuur mosselen worden wild gekweekt, namelijk in gebieden met de juiste bodemgesteldheid en in relatief ondiep water, zodat de mosselen van voldoende voedsel verzekerd zijn. In deze schelp zit heerlijk mals mosselvlees waarvan u zult watertand
Wijting: deze zoutwatervis wordt vaak samen gevangen met kabeljauw en leeft meestal dichtbij de zeebodem en voedt zich met schaal en schelpdieren en kleine visjes. De Franse benaming van wijting (Merlan) is afgeleid van zijn wetenschappelijke naam Merlang
Kant-en-klare, voorgekookte King Crab-poten. Knip ze eenvoudig open met een schaar en geniet van het heerlijk sappige krabvlees. Heerlijk in combinatie met citroenmayonaise. Een portie van 500 gram is voldoende voor 2 à 3 personen.
Geniet van de verfijnde smaak van onze verse Rode Poon filet, een ware delicatesse voor liefhebbers van vis. Deze prachtige roodkleurige vis staat bekend om zijn stevige, malse structuur en subtiele, zoetige
De schelvis behoort tot de familie van de kabeljauw. Schelvis komt net als kabeljauw voor in de koude noordelijke wateren. Het is een belangrijke consumptievis die concurreert met kabeljauw. Net als de zonnevis (Saint Pierre) heeft de schelvis een donkere
BIO zalm staat bekend als een van de meest vooraanstaande soorten zalm in de wereld. De zalm wordt door mensen hand in het wild in de heldere, koude wateren van de Faeröer Eilanden gekweekt, waar optimale omstandigheden heersen voor de groei van deze vis
Zelf kibbeling bakken was nog nooit zo makkelijk geweest! En vers uit de pan in natuurlijk het allerlekkerste!
Met heerlijke verse Alaska Pollak kibbeling maakt u dezelfde kibbeling als uw visboer!
Geniet van de puurheid en versheid van onze verse makreel, een ware delicatesse uit de zee. Deze makreel, gevangen op duurzame wijze, biedt een rijke, volle smaak die iedere visliefhebber zal aanspreken. Het vlees van de makreel is stevig, sappig en vol v
Ambachtelijke gerookte zalm, deze zalm word nog op ambachtelijke manier gerookt, dit proef je terug in het product. echt een aanrader!
Warm gerookte zalmfilet heeft een royale smaak, hierdoor trekt deze vis menig publiek. Het vlees van 'Zalm' is diep ora
Ambachtelijke gerookte zalm, deze zalm word nog op ambachtelijke manier gerookt, dit proef je terug in het product. echt een aanrader!
Warm gerookte zalmfilet heeft een royale smaak, hierdoor trekt deze vis menig publiek. Het vlees van 'Zalm' is diep ora
De sneeuwkrab is een ware delicatesse uit de diepste zeeën, met een zachte, zoetige smaak en een verfijnde textuur die elke maaltijd een luxe uitstraling geeft. Het malse vlees van de sneeuwkrab is rijk aan eiwitten en arm aan vet, wat het niet alleen hee
Zelf kibbeling bakken was nog nooit zo makkelijk geweest! En vers uit de pan in natuurlijk het allerlekkerste!
Met heerlijke verse Alaska Pollak kibbeling maakt u dezelfde kibbeling als uw visboer!
Geniet van de verfijnde smaak en zachte textuur van onze tongfilet. Deze exclusieve zeevis staat bekend om zijn malse, stevig-uiteenvallende structuur en subtiele, lichtzoete smaak. Perfect voor liefhebbers van hoogwaardige visgerechten!
Een makreel is in zijn gerookte versie een heerlijke delicatesse. Makreel is afkomstig uit verschillende zeeën en oceanen, waarin de makreel in de zomer in grote groepen vlak onder het wateroppervlak bevindt. ‘s Winters bevindt de makreel zich verder van
Wilde Alaska Sockeye , gevangen uit de koude rivieren in Alaska! Direct ingevlogen naar nederland en verwerkt tot culinair top product! De kleur van de filet is dieprood en bezit een fantastische smaak.
Gerookte palingfilet is lekker tussendoortje of borrelhapje. Heerlijk voor op brood of toast, maar ook te gebruiken in voor- en hoofdgerechten. De gerookte versie van paling is de meest gegeten bereidingswijze van paling in Nederland. Inmiddels is paling
Makreelfilet, wie lust het niet? Deze vette vis is enorm gezond door zijn vetzuren en hoge gehalte Omega 3. Hiernaast bevat de Makreel ook enorm veel vitamines zoals B12, B2 en B1. Je kan van dit product dan ook extra goed genieten, naast dat het enorm sm
De tarbot is een heerlijke en verfijnde vis die elke fijnproever zal verwennen. Met zijn zachte, witte vlees en delicate smaak is de tarbot een ware delicatesse uit de zee. Deze platvis heeft een mooie, stevige textuur en is uitermate geschikt voor versch
Botervis is een smakelijke en veelzijdige vis die zich uitstekend leent voor allerlei culinaire bereidingen. Met zijn stevige, witte vlees en milde, lichtzoete smaak is botervis een echte aanrader voor liefhebbers van visgerechten. De malse textuur en het
Zeetong, de koning van de platvissen, is een ware delicatesse die de smaken van de oceaan naar je bord brengt. Het vlees van deze vis is opvallend wit, zijdezacht en boterachtig van textuur, met een subtiele, verfijnde smaak die doet denken aan de zuiverh
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.