Een doos vol lekker krokante visburgers (25 stuks). Tip: snijd de visburger door de helft en leg op een bolletje met een beetje saus en verse sla. Geschikt voor de (frituur)pan en oven.
Bereidingswijze:
– 5 a 6 minuten in de frituurpan op 180 graden.
Nijlbaars (Victoriabaars) – De smaakvolle keuze voor fijnproevers!
Ontdek de heerlijke en verfijnde smaak van de Nijlbaars, ook wel bekend als de Victoriabaars. Deze voortreffelijke vis komt uit de beroemde meren van Afrika, waar hij zich voedt met het
Onze rijkelijk gevulde vissalades zijn zowel lekker als gezond. De salades worden elke dag bereidt met een vetarme basis en de lekkerste verse vis. Onze salades zijn overheerlijk als hapje of natuurlijk als beleg op een wit pistoletje of zacht bolletje. L
Laat je smaakpapillen verwennen met de Poke Bowl Sashimi Tonijn, een verfijnde combinatie van de meest verse ingrediënten. Deze poke bowl biedt een perfecte balans tussen de malse sashimi tonijn, en een bed van luchtige rijst. De delicate smaken van de to
Salmon Crushi is crunchy sushi. Hoogwaardige verse ingrediënten voorzien van een smaakvol, krokant jasje. Exclusief, uniek en stijlvol.
Crushi is er in drie smaaksensaties. California Crushi, Vega Crushi en Salmon Crushi. Met een relatief lage hoeveelhei
De Venus leeft tot op een diepte van 100 meter in de Europese wateren met uitzondering van de Middellandse zee en kan 55 mm groot worden. vergelijking met andere venusschelpen is ze minder stevig en bezit ze een gladde witte crèmekleurige schelp.
De clam is een 2-kleppige schelp, met duidelijke groeilijnen. De maat varieert van +/- 8 cm t/m 13 cm. De ovale schelp heeft een grijsbruine kleur met oranje tinten. Ze worden gevist met handbeugels aan de Franse kust, Normandië en Bretagne. Maar komen oo
Deze kruidenmix Italiaans van Verstegen heeft een milde smaak met zoete tonen van knoflook, tomaat en ui. Ook heerlijk als smaakmaker in pastagerechten.
Panga filet is een gemakkelijk te bereiden vis met een zachte smaak en fijne structuur. Qua smaak en structuur doet het aan kabeljauw denken. Panga, oftewel Pangasius is op verschillende wijzen te bereiden, waaronder bakken, grillen, wokken of te bereiden
Kruidenmix voor vis van Verstegen heeft een zachte smaak met frisse citroen en dille. Serveer de vis met een frisse salade of groente uit het seizoen en gebakken krieltjes of aardappelpuree met nootmuskaat.
Een heerlijk visje om te bakken, vroeger werden de lekkerbekken bijna altijd van wijting gemaakt! komt qua smaak veel overeen met kabeljauw. de vlees structuur is iets fijner als die van kabeljauw.
← Keer terug naar de backoffice
Deze winkel is in aanbouw. Op zondag kunnen er geen bestellingen worden geplaatst. Wij nemen bestellingen aan van maandag tot en met zaterdag. wij hopen op uw begrip
Verbergen
Inloggen
Account aanmaken
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.