Gerookte heilbotfilet. Heerlijk op brood of toast. U kunt de gerookte heilbotfilet ook verwerken in voor- en hoofdgerechten. De gerookte heilbotfilet is afkomstig van de heilbot. De heilbot is een vissoort die voornamelijk in diepe wateren leeft en gevang
Ontdek de culinaire verfijning van onze inktvistubes / Calamaris – een ware traktatie uit de zee. Deze zorgvuldig schoongemaakte, buisvormige delen van de inktvis zijn sappig, mals en perfect voor een breed scala aan gerechten
Alaska pollak word duurzaam gevangen in de rijke koude wateren rond Alaska en word direct na vangst verwerkt en ingevroren. Hierdoor is hoge kwaliteit gegarandeerd.
De filet sortering is ideaal voor roerbak stukjes. Dus ideaal voor een gerecht
Gerookte palingfilet is een bekende delicatesse van Nederlandse bodem. Wij hebben de verse paling ambachtelijk gerookt en schoongemaakt. Dit houdt in dat de huid en graat verwijderd zijn. Zo blijft er een heerlijk strookje palingfilet over. Probeer het ee
De clam is een 2-kleppige schelp, met duidelijke groeilijnen. De maat varieert van +/- 8 cm t/m 13 cm. De ovale schelp heeft een grijsbruine kleur met oranje tinten. Ze worden gevist met handbeugels aan de Franse kust, Normandië en Bretagne. Maar komen oo
Scholfilet rolletjes met zalm – verfijnd, zacht en smaakvol
Laat je verleiden door de delicate smaak van de zee met onze scholfilet rolletjes met zalm. Malse scholfilets worden zorgvuldig opgerold rond een smeuïge kern van verse zalm, wat zorgt voor ee
Noorse Gepelde Garnalen – Puur, Vers en Overheerlijk
Laat je verleiden door de verfijnde smaak van onze Noorse gepelde garnalen, rechtstreeks uit de kristalheldere, koude wateren van de Noord-Atlantische Oceaan. Deze garnalen worden op duurzame wijze g
Ambachtelijke gerookte zalm, deze zalm word nog op ambachtelijke manier gerookt, dit proef je terug in het product. echt een aanrader!
Warm gerookte zalmfilet heeft een royale smaak, hierdoor trekt deze vis menig publiek. Het vlees van 'Zalm' is diep ora
Kibbeling is hét favoriete product van onze klanten. Heerlijk krokant met een gekruide smaak. Wat viskruiden erop en ravigottesaus erbij en u heeft een waar feestmaal!
Een heerlijk visje om te bakken, vroeger werden de lekkerbekken bijna altijd van wijting gemaakt! komt qua smaak veel overeen met kabeljauw. de vlees structuur is iets fijner als die van kabeljauw.
Onze rijkelijk gevulde vissalades zijn zowel lekker als gezond. De salades worden elke dag bereidt met een vetarme basis en de lekkerste verse vis. Onze salades zijn overheerlijk als hapje of natuurlijk als beleg op een wit pistoletje of zacht bolletje. L
Onze rijkelijk gevulde vissalades zijn zowel lekker als gezond. De salades worden elke dag bereidt met een vetarme basis en de lekkerste verse vis. Onze salades zijn overheerlijk als hapje of natuurlijk als beleg op een wit pistoletje of zacht bolletje. L
De Butterfly garnaal is een rauwe, gepelde en schoongemaakte garnaal omhuld met een krokant kruimig laagje. Het is een populaire garnaal voor op feestjes en partijen. Heerlijk met een beetje chilisaus.
Een heerlijke schelp om in pastagerechten of soepen te verwerken. De vongole is familie van de venusschelp en wordt ook wel de gestreepte venusschelp genoemd. Hij komt voor in de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan, van Noorwegen tot Senegal.
Koud gerookte zalm repen van 1 x 500 gram. Deze zalm is met de hand gesneden en ambachtelijk gerookt. Het gewicht kan daarom iets lager of iets hoger uitvallen; de smaak is er niet minder om! Na het roken zijn deze koud gerookte zalm reepjes direct vacuüm
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.