De ene visbakolie is de andere niet. Samenstelling, consistentie en bakeigenschappen verschillen van soort tot soort. Wij hebben de beste geselecteerd voor u!
verse Zalmrollade gevuld met heerlijke saus en gekruid!
1 zalmrollade is ongeveer 500 gram geschikt voor 3-4 personen
Zalm bevat goede Omega-vetten die bijdragen aan gezonde hart- en bloedvaten.
Gekookt Mosselvlees – Subtiele Zeevruchtenpracht voor de Fijnproever
Ons gekookte mosselvlees is met vakmanschap bereid om de delicate, zilte essentie van de zee te bewaren. Elk stukje vlees is mals en zijdezacht, met een rijke, natuurlijke smaak die d
Heerlijke Noorse garnalen die voor u al voorgekookt zijn.
De Noorse garnaal wordt gekweekt in de warme wateren van onder andere Indonesië, Maleisië en Thailand. Hij wordt ook wel witpootgarnaal genoemd, omdat hij van nature doorschijnend wit is. Als
De echte klassieker van Degens / Smedes net als bij uw visspecialist!Vis kruiden Traditioneel is een lichtoranje, droog mengsel met onder andere peper, nootmuskaat en kruidnagel. Lekker gekruid en goed te gebruiken voor alle vis soorten.
Tilapia Filet – Mild, Sappig en Veelzijdig voor Culinaire Creaties
Onze tilapia filet is een parel voor liefhebbers van delicate vis met een zachte, milde smaak. De vlezig witte filet heeft een fijne textuur en is heerlijk sappig, waardoor hij zich per
Panga filet is een gemakkelijk te bereiden vis met een zachte smaak en fijne structuur. Qua smaak en structuur doet het aan kabeljauw denken. Panga, oftewel Pangasius is op verschillende wijzen te bereiden, waaronder bakken, grillen, wokken of te bereiden
Heerlijke gerookte spekbokkingfilet. Een van de Oud-Hollandse specialiteiten. Heerlijk op brood of toast. U kunt gerookte spekbokkingfilet ook gebruiken in voor- en hoofdgerechten.
Ontdek de ultieme smaaksensatie met onze heerlijke rode tonijn steak burger! Stel je voor: een perfect gegrilde, sappige tonijnsteak, met een diep robijnrode kleur die belooft wat je kunt verwachten. Elke hap is een explosie van frisse, oceaanachtige smak
Crushi is crunchy sushi, een heerlijke fingerfood. De california rol is gevuld met krabstick, japanse omelet en wakame. Geen zin om zelf sushi te maken? Deze lekkere sushirol hoef je alleen thuis nog even 8 minuten te frituren en genieten maar.
Gepaneerde Inktvisringen
Ontdek de knapperige verleiding van onze gepaneerde inktvisringen – een perfecte balans tussen smaak en textuur. Elk ringetje is gemaakt van malse inktvis, zorgvuldig gesneden en omhuld met een goudgele, krokante paneerlaag die b
Smedes (dip)sauzen sluiten naadloos aan bij gebakken vis en kibbeling. Knoflooksaus heerlijk romig en met een volle smaak. Ze zijn bovendien glutenvrij. Roomwitte saus - fijne kruiden - mild knoflook zoet - met 'n knapperig uitje - glutenvrij
Een makreel is in zijn gerookte versie een heerlijke delicatesse. Makreel is afkomstig uit verschillende zeeën en oceanen, waarin de makreel in de zomer in grote groepen vlak onder het wateroppervlak bevindt. ‘s Winters bevindt de makreel zich verder van
Salmon Crushi is crunchy sushi. Hoogwaardige verse ingrediënten voorzien van een smaakvol, krokant jasje. Exclusief, uniek en stijlvol.
Crushi is er in drie smaaksensaties. California Crushi, Vega Crushi en Salmon Crushi. Met een relatief lage hoeveelhei
Brado is koud gerookte haring. De haring is koploos en wordt opengeslagen gerookt. Brado wordt gebruikt op brood, toast en als snack. Een brado weegt ongeveer 200 gram.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.