Zeevruchten is een verzamelnaam voor een breed scala aan weekdieren, schelpdieren en kreeftachtigen die uit de zee afkomstig zijn. Hierbij kunt u denken aan garnalen, kreeft, mosselen, zalm en kaviaar. Zeevruchten kunnen op heel veel manieren worden geget
Ambachtelijke gerookte zalm, deze zalm word nog op ambachtelijke manier gerookt, dit proef je terug in het product. echt een aanrader!
Warm gerookte zalmfilet heeft een royale smaak, hierdoor trekt deze vis menig publiek. Het vlees van 'Zalm' is diep ora
Zeewolf wordt voor u vers uit de Noordzee gehaald!. Het vlees heeft een eigen smaak en is licht en stevig. Doordat het vlees van deze vis stevig is, kan hij op vele maniere bereid worden.
Haring in het zuur, voor het hele gezin. De haring heeft een zoetzure smaak en is graatloos. Lekker bij brood of als snack. In de emmer zitten 6 haringen.
Verse Kabeljauwstukjes! De kabeljauwstukjes zijn heerlijk voor bij de gourmet of door uw gerecht, maar ook om zeker kibbeling van te maken. Vers van het mes, door ons dag vers in mooie grove stukken gesneden. ideaal in combinatie met kruiden
Kant en klare Garnalen spiesjes, heerlijk te combineren met marinade.
Ideaal voor op de BBQ of gewoon in de pan. zodra de garnalen rood kleuren, zijn ze klaar om te eten.
De Sint-Jacobsschelp (King scallops) heeft wereldberoemde faam bereikt en dat is niet onterecht. De schelp wordt ook wel de coquille (St.-Jacques)en king/great scallop genoemd. Deze schelp is meteen te herkennen aan de fraaie grote mantel en vooral de noo
De rode mul is een typische zomervis, wat goed uitkomt want de rode mul is een ideale vis voor op de barbecue. Rode mul is een heerlijk matig vette vis die bovendien makkelijk te fileren. Ook is het heerlijk om de rode mul te bakken, grillen of in de oven
De zalmforel (ook wel regenboogforel genoemd) is een van de Pacifische zalmen.
Oorspronkelijk is het een vissoort die vanuit de zee de rivieren optrekt om te paaien net zoals de zalmen.
De vissen zoals wij die kennen wordt echter wereldwijd speciaal voo
Ambachtelijke koud gerookte zalm, deze zalm word nog op ambachtelijke manier gerookt, dit proef je terug in het product. de smaak is zijde zacht en perfect gezouten, echt een aanrader!
Koud gerookte zalm repen van 1000 gram. Deze zalm is met de hand gesneden en ambachtelijk gerookt. Het gewicht kan daarom iets lager of iets hoger uitvallen; de smaak is er niet minder om! Na het roken zijn deze koud gerookte zalm reepjes direct vacuüm ve
Warm gerookte zalm snippers – Puur, smaakvol en veelzijdig
Onze warm gerookte zalm snippers zijn een ware delicatesse voor de fijnproever. Ambachtelijk gerookt op traditionele wijze, met echte houtrook, waardoor de zalm zijn karakteristieke diepe smaak
verse Zalmrollade gevuld met heerlijke saus en gekruid!
1 zalmrollade is ongeveer 500 gram geschikt voor 3-4 personen
Zalm bevat goede Omega-vetten die bijdragen aan gezonde hart- en bloedvaten.
Panga filet is een gemakkelijk te bereiden vis met een zachte smaak en fijne structuur. Qua smaak en structuur doet het aan kabeljauw denken. Panga, oftewel Pangasius is op verschillende wijzen te bereiden, waaronder bakken, grillen, wokken of te bereiden
Een makreel is in zijn gerookte versie een heerlijke delicatesse. Makreel is afkomstig uit verschillende zeeën en oceanen, waarin de makreel in de zomer in grote groepen vlak onder het wateroppervlak bevindt. ‘s Winters bevindt de makreel zich verder van
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.