De ene visbakolie is de andere niet. Samenstelling, consistentie en bakeigenschappen verschillen van soort tot soort. Wij hebben de beste geselecteerd voor u!
De Griet is een verfijnde en smakelijke vis die je keuken zal verrijken met haar delicate textuur en subtiele smaak. Deze veelzijdige vis, die perfect past bij allerlei kooktechnieken, heeft een fijne, witvlezige structuur die heerlijk mals is. De Griet w
Ontdek de ultieme smaaksensatie met onze heerlijke rode tonijn steak burger! Stel je voor: een perfect gegrilde, sappige tonijnsteak, met een diep robijnrode kleur die belooft wat je kunt verwachten. Elke hap is een explosie van frisse, oceaanachtige smak
Het visvlees van rode poon is vrij stevig en kun je hierdoor uitstekend in een lekkere vissoep of stoofpot verwerken. Ook smaakt deze culinaire topper lekker op het vel gebakken, maar bijvoorbeeld ook heerlijk gemarineerd op de barbecue.
De geliefde roze garnalen van eigen bodem. Vers uit de Noordzee worden Hollandse garnalen aan boord al schoongemaakt, gekookt en gekoeld. De verfijnde, romige smaak van Hollandse garnalen komt tot zijn recht in klassiekers zoals een garnalencocktail of ga
Zeewolf wordt voor u vers uit de Noordzee gehaald!. Het vlees heeft een eigen smaak en is licht en stevig. Doordat het vlees van deze vis stevig is, kan hij op vele maniere bereid worden.
De Sint-Jacobsschelp (King scallops) heeft wereldberoemde faam bereikt en dat is niet onterecht. De schelp wordt ook wel de coquille (St.-Jacques)en king/great scallop genoemd. Deze schelp is meteen te herkennen aan de fraaie grote mantel en vooral de noo
Heerlijk gezonde vis box (2 of 4 personen)
Geschikt voor meerdere dagen vis op het Menu, nu inclusief lekkere recepten!
Supers vers dus geschikt om in te vriezen (vacuüm verpakt) om zo uw geschikte vis dag uit te kiezen!
Onze snoekbaarsfilet is een heerlijke en verfijnde vissoort, ideaal voor de fijnproever. Met zijn lichte, witte vlees en milde, delicate smaak is snoekbaars een ware traktatie voor de smaakpapillen. De filets zijn zorgvuldig schoongemaakt, met een malse t
Heerlijke oesters van het wereldberoemde oesterhuis Gillardeau! Ze slagen erin om 365 dagen per jaar topoesters te leveren. De Gillardeau's hebben een volle romige smaak, zowel zoet als zoutig.
Wulken zijn zeeslakken die veel op zanderige bodem leven tot op een diepte van 30 meter. Was de wulken in de schelp eerst goed met koud water en kook deze vervolgens enkele minuten in visbouillon met laurier en geplette peperkorrels. Na het afkoelen kunne
Heerlijke Noorse garnalen die voor u al voorgekookt zijn.
De Noorse garnaal wordt gekweekt in de warme wateren van onder andere Indonesië, Maleisië en Thailand. Hij wordt ook wel witpootgarnaal genoemd, omdat hij van nature doorschijnend wit is. Als
Onze rijkelijk gevulde vissalades zijn zowel lekker als gezond. De salades worden elke dag bereidt met een vetarme basis en de lekkerste verse vis. Onze salades zijn overheerlijk als hapje of natuurlijk als beleg op een wit pistoletje of zacht bolletje. L
Gerookte heilbotfilet. Heerlijk op brood of toast. U kunt de gerookte heilbotfilet ook verwerken in voor- en hoofdgerechten. De gerookte heilbotfilet is afkomstig van de heilbot. De heilbot is een vissoort die voornamelijk in diepe wateren leeft en gevang
De zalmforel (ook wel regenboogforel genoemd) is een van de Pacifische zalmen.
Oorspronkelijk is het een vissoort die vanuit de zee de rivieren optrekt om te paaien net zoals de zalmen.
De vissen zoals wij die kennen wordt echter wereldwijd speciaal voo
De echte klassieker van Degens / Smedes net als bij uw visspecialist!Vis kruiden Traditioneel is een lichtoranje, droog mengsel met onder andere peper, nootmuskaat en kruidnagel. Lekker gekruid en goed te gebruiken voor alle vis soorten.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.