BIO zalm staat bekend als een van de meest vooraanstaande soorten zalm in de wereld. De zalm wordt door mensen hand in het wild in de heldere, koude wateren van de Faeröer Eilanden gekweekt, waar optimale omstandigheden heersen voor de groei van deze vis
Wilde zalmfilet Alaska Sockeye , gevangen uit de koude rivieren in Alaska! Direct ingevlogen naar nederland en verwerkt tot culinair top product! De kleur van de filet is dieprood en bezit een fantastische smaak.
Wilde zalmfilet Alaska Sockeye , gevangen uit de koude rivieren in Alaska! Direct ingevlogen naar nederland en verwerkt tot culinair top product! De kleur van de filet is dieprood en bezit een fantastische smaak.
BIO zalm staat bekend als een van de meest vooraanstaande soorten zalm in de wereld. De zalm wordt door mensen hand in het wild in de heldere, koude wateren van de Faeröer Eilanden gekweekt, waar optimale omstandigheden heersen voor de groei van deze vis
Het visbakmeel van de uitvinder. Ruim 50 jaar dé garantie voor goudgebakken kibbeling en vis! Geeft een verfijnde, levendige korst. traditioneel van smedes voor het beste beslag
Geniet van de verfijnde smaak van onze verse Rode Poon filet, een ware delicatesse voor liefhebbers van vis. Deze prachtige roodkleurige vis staat bekend om zijn stevige, malse structuur en subtiele, zoetige
Zeetong, de koning van de platvissen, is een ware delicatesse die de smaken van de oceaan naar je bord brengt. Het vlees van deze vis is opvallend wit, zijdezacht en boterachtig van textuur, met een subtiele, verfijnde smaak die doet denken aan de zuiverh
BIO zalm staat bekend als een van de meest vooraanstaande soorten zalm in de wereld. De zalm wordt door mensen hand in het wild in de heldere, koude wateren van de Faeröer Eilanden gekweekt, waar optimale omstandigheden heersen voor de groei van deze vis
Ontdek de luxe van onze verse tonijn sashimi: een culinaire ervaring die de verfijnde smaken van de oceaan rechtstreeks naar uw bord brengt. De delicate, dieproze kleur en zachte textuur van de tonijn maken elke hap een ware smaakbeleving. Met zijn lichtz
aat je zintuigen verwennen door de verfijnde smaak van coquilles vlees. Dit zachte, witte visvlees is afkomstig van de prachtige Saint-Jacobsschelp en staat bekend om zijn delicate textuur en subtiele smaak die doet denken aan de zee. De coquilles hebben
Ontdek de ultieme smaaksensatie met onze heerlijke rode tonijn steak burger! Stel je voor: een perfect gegrilde, sappige tonijnsteak, met een diep robijnrode kleur die belooft wat je kunt verwachten. Elke hap is een explosie van frisse, oceaanachtige smak
Gamba is een veel gebruikte naam voor een grote groep garnalen uit één familie, de zogenaamde peneïde garnalen.
Rauwe gamba's zijn in bijna kokend water of in visbouillon in 3-4 minuten gaar. Grillen of bakken kan natuurlijk ook.
Wilde zalmfilet Alaska Sockeye , gevangen uit de koude rivieren in Alaska! Direct ingevlogen naar nederland en verwerkt tot culinair top product! De kleur van de filet is dieprood en bezit een fantastische smaak.
Ontdek de verfijnde smaak en veelzijdigheid van onze Atlantische Roodbaars Filet. Dit heerlijke visproduct staat bekend om zijn delicate, lichtzoete smaak en prachtige, stevige structuur. Het vlees is mooi roze van kleur en heeft een fijne, schilferige te
Sliptong wordt soms als een andere soort beschouwd dan zeetong, maar dat is hij beslist niet; zeetong is een grotere maat.
Tong is duurder en wordt meer gewaardeerd dan schol. Bovendien is tong stevig, terwijl scholenvlees slap en zelfs waterig kan zijn.
Zeetong, de koning van de platvissen, is een ware delicatesse die de smaken van de oceaan naar je bord brengt. Het vlees van deze vis is opvallend wit, zijdezacht en boterachtig van textuur, met een subtiele, verfijnde smaak die doet denken aan de zuiverh
Zeetong, de koning van de platvissen, is een ware delicatesse die de smaken van de oceaan naar je bord brengt. Het vlees van deze vis is opvallend wit, zijdezacht en boterachtig van textuur, met een subtiele, verfijnde smaak die doet denken aan de zuiverh
Vers voor u uit de Noordzee bieden wij schol aan! rechtstreeks vanuit de visafslag op urk. Schol kan eenvoudig op vele manieren bereid worden en is zeer licht verteerbaar. Dus ook lekker als tussendoortje!
Ontdek de pure smaak van de zee met onze malse scholfilet. Schol, een van de populairste vissoorten in Nederland, staat bekend om zijn zachte textuur en milde, verfijnde smaak. Onze scholfilets zijn zorgvuldig ges
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.