Tong is een stevige vis en is niet moeilijk te eten; de vis is aan tafel als een eenvoudig bouwsel van Lego uit elkaar te halen. Wij halen de huid er al voor u af, de vis kunt u het best bereiden door de vis aan twee kanten in boter aan te bakken.
Tong is een stevige vis en is niet moeilijk te eten; de vis is aan tafel als een eenvoudig bouwsel van Lego uit elkaar te halen. Wij halen de huid er al voor u af, de vis kunt u het best bereiden door de vis aan twee kanten in boter aan te bakken.
Wijting: deze zoutwatervis wordt vaak samen gevangen met kabeljauw en leeft meestal dichtbij de zeebodem en voedt zich met schaal en schelpdieren en kleine visjes. De Franse benaming van wijting (Merlan) is afgeleid van zijn wetenschappelijke naam Merlang
Verse Kabeljauwstukjes! De kabeljauwstukjes zijn heerlijk voor bij de gourmet of door uw gerecht, maar ook om zeker kibbeling van te maken. Vers van het mes, door ons dag vers in mooie grove stukken gesneden. ideaal in combinatie met kruiden
Wilde zalmfilet Alaska Sockeye , gevangen uit de koude rivieren in Alaska! Direct ingevlogen naar nederland en verwerkt tot culinair top product! De kleur van de filet is dieprood en bezit een fantastische smaak.
Wilde zalmfilet Alaska Sockeye , gevangen uit de koude rivieren in Alaska! Direct ingevlogen naar nederland en verwerkt tot culinair top product! De kleur van de filet is dieprood en bezit een fantastische smaak.
Vers voor u uit de Noordzee bieden wij schol aan! rechtstreeks vanuit de visafslag op urk. Schol kan eenvoudig op vele manieren bereid worden en is zeer licht verteerbaar. Dus ook lekker als tussendoortje!
Vers voor u uit de Noordzee bieden wij schol aan! rechtstreeks vanuit de visafslag op urk. Schol kan eenvoudig op vele manieren bereid worden en is zeer licht verteerbaar. Dus ook lekker als tussendoortje!
Visfriet of vispatat is de favoriete snack van kinderen. Handig om een voorraad van te hebben. Onze visfriet kun je bereiden in de frituurpan, airfryer, koekepan en op de grill. Scroll naar beneden voor de bereidingswijze. Goed om te weten: de vis die in
Ambachtelijke gerookte zalm, deze zalm word nog op ambachtelijke manier gerookt, dit proef je terug in het product. echt een aanrader!
Warm gerookte zalmfilet heeft een royale smaak, hierdoor trekt deze vis menig publiek. Het vlees van 'Zalm' is diep ora
Ambachtelijke gerookte zalm, deze zalm word nog op ambachtelijke manier gerookt, dit proef je terug in het product. echt een aanrader!
Warm gerookte zalmfilet heeft een royale smaak, hierdoor trekt deze vis menig publiek. Het vlees van 'Zalm' is diep ora
Ambachtelijke gerookte zalm, deze zalm word nog op ambachtelijke manier gerookt, dit proef je terug in het product. echt een aanrader!
Warm gerookte zalmfilet heeft een royale smaak, hierdoor trekt deze vis menig publiek. Het vlees van 'Zalm' is diep ora
Het visbakmeel van de uitvinder. Ruim 50 jaar dé garantie voor goudgebakken kibbeling en vis! Geeft een verfijnde, levendige korst. traditioneel van smedes voor het beste beslag
Het visbakmeel van de uitvinder. Ruim 50 jaar dé garantie voor goudgebakken kibbeling en vis! Geeft een verfijnde, levendige korst. traditioneel van smedes voor het beste beslag
Het visbakmeel van de uitvinder. Ruim 50 jaar dé garantie voor goudgebakken kibbeling en vis! Geeft een verfijnde, levendige korst. traditioneel van smedes voor het beste beslag
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.