Verse Kabeljauwstukjes! De kabeljauwstukjes zijn heerlijk voor bij de gourmet of door uw gerecht, maar ook om zeker kibbeling van te maken. Vers van het mes, door ons dag vers in mooie grove stukken gesneden. ideaal in combinatie met kruiden
Ambachtelijke gerookte zalm, deze zalm word nog op ambachtelijke manier gerookt, dit proef je terug in het product. echt een aanrader!
Warm gerookte zalmfilet heeft een royale smaak, hierdoor trekt deze vis menig publiek. Het vlees van 'Zalm' is diep ora
Heerlijk gezonde vis box (2 of 4 personen)
Geschikt voor meerdere dagen vis op het Menu, nu inclusief lekkere recepten!
Supers vers dus geschikt om in te vriezen (vacuüm verpakt) om zo uw geschikte vis dag uit te kiezen!
Heerlijk gezonde vis box (2 of 4 personen)
Geschikt voor meerdere dagen vis op het Menu, nu inclusief lekkere recepten!
Supers vers dus geschikt om in te vriezen (vacuüm verpakt) om zo uw geschikte vis dag uit te kiezen!
Heerlijk gezonde vis box (2 of 4 personen)
Geschikt voor meerdere dagen vis op het Menu, nu inclusief lekkere recepten!
Supers vers dus geschikt om in te vriezen (vacuüm verpakt) om zo uw geschikte vis dag uit te kiezen!
Als je van de zee houdt is het moeilijk om niet te houden van het verfijnde en perfecte uiterlijk van deze oester. Zoals zoveel schatten uit de natuur is de buitenkant hard en ruw, maar de binnenkant lijkt op prachtig glanzend porselein. Het eten van de O
In de Bretonse streek vind je Cancale terug, ook wel de oestershoofdstad van Frankrijk genoemd. Mensen komen van heinde en ver om oesters uit deze streek te proeven. Dat hoeft nu niet meer, want wij brengen de smaak naar jouw thuis.
De Sint-Jacobsschelp (King scallops) heeft wereldberoemde faam bereikt en dat is niet onterecht. De schelp wordt ook wel de coquille (St.-Jacques)en king/great scallop genoemd. Deze schelp is meteen te herkennen aan de fraaie grote mantel en vooral de noo
Wulken zijn zeeslakken die veel op zanderige bodem leven tot op een diepte van 30 meter. Was de wulken in de schelp eerst goed met koud water en kook deze vervolgens enkele minuten in visbouillon met laurier en geplette peperkorrels. Na het afkoelen kunne
Kreukels of alikruiken zijn kleine slakjes met een zwart gedraaid schelpje. Een Fruits de Mer is ondenkbaar zonder deze smakelijke verschijning. De smaak doet denken aan die van kip.
De Venus leeft tot op een diepte van 100 meter in de Europese wateren met uitzondering van de Middellandse zee en kan 55 mm groot worden. vergelijking met andere venusschelpen is ze minder stevig en bezit ze een gladde witte crèmekleurige schelp.
De clam is een 2-kleppige schelp, met duidelijke groeilijnen. De maat varieert van +/- 8 cm t/m 13 cm. De ovale schelp heeft een grijsbruine kleur met oranje tinten. Ze worden gevist met handbeugels aan de Franse kust, Normandië en Bretagne. Maar komen oo
Amandes is zoet van smaak. Verse exemplaren kunt u rauw consumeren. Dit schelpdier hoeft maar kort gekookt te worden anders wordt deze erg taai. Amandes is een zeer stevig schelpdier en bezit een vrij dikke schelp waarin het stevige vlees zich bevindt.
De Noordzeekrab heeft tien poten en is één van de lekkerste krabsoorten, geliefd om zijn kenmerkende smaak. In de voorste twee geschaarde poten zit het meeste en lekkerste vlees van de krab!
De king crab is het neusje van de zalm onder de krabben! Deze kingkrab uit Noorwegen kan je levend bestellen.
Deze kanjers wegen gemiddeld 3kg per stuk! De smaak van de Noorse kingcrab is zoet en is vergelijkbaar met de red king crab uit Alaska.
Ambachtelijke gerookte zalm, deze zalm word nog op ambachtelijke manier gerookt, dit proef je terug in het product. echt een aanrader!
Warm gerookte zalmfilet heeft een royale smaak, hierdoor trekt deze vis menig publiek. Het vlees van 'Zalm' is diep ora
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.