aat je zintuigen verwennen door de verfijnde smaak van coquilles vlees. Dit zachte, witte visvlees is afkomstig van de prachtige Saint-Jacobsschelp en staat bekend om zijn delicate textuur en subtiele smaak die doet denken aan de zee. De coquilles hebben
Gamba is een veel gebruikte naam voor een grote groep garnalen uit één familie, de zogenaamde peneïde garnalen.
Rauwe gamba's zijn in bijna kokend water of in visbouillon in 3-4 minuten gaar. Grillen of bakken kan natuurlijk ook.
Heerlijke Torpedo's omhuld in een krokant jasje. In een pak ontvangt u bruto 1KG aan Torpedo's. Een populaire snack die erg gewild is zowel voor jong en oud.
Wilde Alaska Sockeye , gevangen uit de koude rivieren in Alaska! Direct ingevlogen naar nederland en verwerkt tot culinair top product! De kleur van de filet is dieprood en bezit een fantastische smaak.
Panga filet is een gemakkelijk te bereiden vis met een zachte smaak en fijne structuur. Qua smaak en structuur doet het aan kabeljauw denken. Panga, oftewel Pangasius is op verschillende wijzen te bereiden, waaronder bakken, grillen, wokken of te bereiden
Inktvistubes, het lijf van de pijlstaartinktvis. Inktvistubes zijn puur inktvisvlees, u kunt de tubes op vele verschillende manieren bereiden. De tubes worden voor het invriezen schoongemaakt, hierdoor zijn zij direct gereed voor bereiding. Zorg ervoor da
lekker krokante visburgers (. Tip: snijd de visburger door de helft en leg op een bolletje met een beetje saus en verse sla. Geschikt voor de (frituur)pan en oven.
Bereidingswijze:
– 5 a 6 minuten in de frituurpan op 180 graden.
– 5 a 6 minuten in de
Tilapia is een stevige en mild smakende vis. Tilapia komt oorspronkelijk uit tropisch Afrika en het Midden Oosten. Tilapia is een vis die zowel in zoet, zout als brak water kan leven en veel weg heeft van de baars. Tilapia is erg gemakkelijk te bereiden.
De Butterfly garnaal is een rauwe, gepelde en schoongemaakte garnaal omhuld met een krokant kruimig laagje. Het is een populaire garnaal voor op feestjes en partijen. Heerlijk met een beetje chilisaus.
Gepaneerde inktvisringen. Overheerlijk om thuis te frituren. Een populair tussendoortje of lekker om te serveren als tapa. Binnen no-time zet je een smakelijk hapje op tafel. Heerlijk bij de borrel of te gebruiken in verschillende gerechten. Zak 1000 gr
Een doos vol lekker krokante visburgers (25 stuks). Tip: snijd de visburger door de helft en leg op een bolletje met een beetje saus en verse sla. Geschikt voor de (frituur)pan en oven.
Bereidingswijze:
– 5 a 6 minuten in de frituurpan op 180 graden.
Nijlbaars (Victoriabaars) – De smaakvolle keuze voor fijnproevers!
Ontdek de heerlijke en verfijnde smaak van de Nijlbaars, ook wel bekend als de Victoriabaars. Deze voortreffelijke vis komt uit de beroemde meren van Afrika, waar hij zich voedt met het
Panga filet is een gemakkelijk te bereiden vis met een zachte smaak en fijne structuur. Qua smaak en structuur doet het aan kabeljauw denken. Panga, oftewel Pangasius is op verschillende wijzen te bereiden, waaronder bakken, grillen, wokken of te bereiden
Zeevruchten is een verzamelnaam voor een breed scala aan weekdieren, schelpdieren en kreeftachtigen die uit de zee afkomstig zijn. Hierbij kunt u denken aan garnalen, kreeft, mosselen, zalm en kaviaar. Zeevruchten kunnen op heel veel manieren worden geget
Grootverpakking viskroketten (10 stuks). Het smakelijke alternatief voor een vleeskroket. Lekker op een broodje met een beetje saus. Handig voor in de diepvries. Geschikt voor de (frituur)pan).
Bereidingswijze: 8 minuten frituren op 180 graden
Houdbaa
De lekkerste ambachtelijke Viskroketten. Het smakelijke alternatief voor een vleeskroket. Lekker op een broodje met een beetje saus. Handig voor in de diepvries. Geschikt voor de (frituur)pan).
Bereidingswijze: 8 minuten frituren op 180 graden
Houdbaa
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.