Verse kokkels zijn geschikt om te stomen of naturel te eten. Lees meer..
Kokkels komen veel voor in de Nederlandse wateren. Vooral de Waddenzee is rijk aan kokkels. Deze worden met de hand gegraven omdat bevissing verboden is. Verreweg de meeste kokkels worden naar het buitenland verkocht, maar gelukkig niet allemaal. Bij ons kunt u de kokkels per 500 gram lekvrij bestellen. Recept tip: Was de kokkel goed af onder koud water. Kijk of alle kokkels gesloten zijn en gooi eventueel een kapotte schelp weg.
Verhit een pan op hoog vuur met een scheutje olijfolie. Doe de kokkels beheerst in de pan en voeg er een teentje fijn gehakte knoflook aan toe. Leg het deksel een paar minuten op de pan totdat de kokkels zijn geopend. Serveer met bijvoorbeeld tagliatelle of spaghetti.
ze zijn verkrijgbaar in 3 sorteringen:
Middel 100-120 st./KG.
Groot 80-100 st./KG.
Jumbo 60-80 st./KG.
Verse kokkels zijn geschikt om te stomen of naturel te eten.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen