De makreel is een stevige vis, maar zacht en sappig van smaak. Bereidingstip: serveer de makreel met iets zuurs. Dit zorgt voor een heerlijke samensmelting van smaken.
Panga filet is een gemakkelijk te bereiden vis met een zachte smaak en fijne structuur. Qua smaak en structuur doet het aan kabeljauw denken. Panga, oftewel Pangasius is op verschillende wijzen te bereiden, waaronder bakken, grillen, wokken of te bereiden
Salmon Crushi is crunchy sushi. Hoogwaardige verse ingrediënten voorzien van een smaakvol, krokant jasje. Exclusief, uniek en stijlvol.
Crushi is er in drie smaaksensaties. California Crushi, Vega Crushi en Salmon Crushi. Met een relatief lage hoeveelhei
Crushi is crunchy sushi, een heerlijke fingerfood. De california rol is gevuld met krabstick, japanse omelet en wakame. Geen zin om zelf sushi te maken? Deze lekkere sushirol hoef je alleen thuis nog even 8 minuten te frituren en genieten maar.
De geliefde roze garnalen van eigen bodem. Vers uit de Noordzee worden Hollandse garnalen aan boord al schoongemaakt, gekookt en gekoeld. De verfijnde, romige smaak van Hollandse garnalen komt tot zijn recht in klassiekers zoals een garnalencocktail of ga
Gerookte palingfilet is een bekende delicatesse van Nederlandse bodem. Wij hebben de verse paling ambachtelijk gerookt en schoongemaakt. Dit houdt in dat de huid en graat verwijderd zijn. Zo blijft er een heerlijk strookje palingfilet over. Probeer het ee
Koud gerookte zalm repen van 1 x 500 gram. Deze zalm is met de hand gesneden en ambachtelijk gerookt. Het gewicht kan daarom iets lager of iets hoger uitvallen; de smaak is er niet minder om! Na het roken zijn deze koud gerookte zalm reepjes direct vacuüm
Het visbakmeel van de uitvinder. Ruim 50 jaar dé garantie voor goudgebakken kibbeling en vis! Geeft een verfijnde, levendige korst. traditioneel van smedes voor het beste beslag
Het visbakmeel van de uitvinder. Ruim 50 jaar dé garantie voor goudgebakken kibbeling en vis! Geeft een verfijnde, levendige korst. traditioneel van smedes voor het beste beslag
Met Hollandaisesaus zit je altijd goed! ollandaisesaus van Polaris. Voor 3 dl saus. Vissaus culinair smaakt goed bij gebakken, geroosterde en gepocheerde vis.
Het visbakmeel van de uitvinder. Ruim 50 jaar dé garantie voor goudgebakken kibbeling en vis! Geeft een verfijnde, levendige korst. traditioneel van smedes voor het beste beslag
Wilde zalmfilet Alaska Sockeye , gevangen uit de koude rivieren in Alaska! Direct ingevlogen naar nederland en verwerkt tot culinair top product! De kleur van de filet is dieprood en bezit een fantastische smaak.
Ambachtelijke gerookte zalm, deze zalm word nog op ambachtelijke manier gerookt, dit proef je terug in het product. echt een aanrader!
Warm gerookte zalmfilet heeft een royale smaak, hierdoor trekt deze vis menig publiek. Het vlees van 'Zalm' is diep ora
Ambachtelijke gerookte zalm, deze zalm word nog op ambachtelijke manier gerookt, dit proef je terug in het product. echt een aanrader!
Warm gerookte zalmfilet heeft een royale smaak, hierdoor trekt deze vis menig publiek. Het vlees van 'Zalm' is diep ora
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.